Mionetto Il Rabarbaro – kevään kosketus

Il Mionetto Rabarbaro

Odotan innolla vappua. Se on vuoden pirskahtelevin juhla, lupaus keväästä, oli keli mikä tahansa. Keväthaaveissani päätin maistella kuplivaa uutuusjuomaa, Mionetto Il Rabarbaroa.

Juoman väri on herkullinen ja sopiva kevään juhlapöytään. Alkujuomana tai aperitiivina Mionetto Il Rabarbaro sopii niille, jotka eivät säikähdä juoman makeutta. Maku on raparperinen, kuten nimi lupaa, makea, mutta siitä löytyy aavistus vadelmaa ja sitrustakin. Ihanan pirskahteleva juoma vie mielen aurinkoiseen kesään, piknikille meren rantaan.

Mionetto Il Rabarbaro kannattaa tarjota hyvin viilennettynä, jäiden ja tuoreiden mintunlehtien tai sitruunamelissan kanssa. Hehkeä juoma toimii vappujuhlien tervetulojuomana sellaisenaan tai jälkiruokajuomana kevään ensimmäisen raparperipiirakan tai mansikoiden kanssa. Juoman alkoholipitoisuus on ilahduttavasti vain 8 %.

Il Mionetto Rabarbaro

Vappubrunsseille Mionetto Il Rabarbarosta syntyy kuplaveden, mansikoiden ja mintunlehtien kanssa myös kepeän raikas booli. Kuplavesi taittaa sopivasti juoman makeutta, eikä liioista prosenteistakaan ole tuolloin pelkoa. Kannattaa maistella makua ja lisätä pikkuhiljaa kivennäisvettä. Tilkka limettimehua vahvistaa boolin sitruksista makua. Jos taas kaipaat booliin vielä sähäkkyyttä, käytä Schweppes Russchian -limua kuplaveden sijaan ja lisää joukkoon maun mukaan De Kuyper Sour Rhubarb -likööriä.

Mionetto Il Rabarbaron lisäksi Alkon valikoimista löytyy Il-sarjan toinen uutuusjuoma Mionetto Il Spritz sekä aiemmin valikoimissa olleet Il Hugo – seljankukalla maustettu kuohuviini ja Il Fragola – mansikkainen puolikupliva.

Saatat pitää myös näistä juomista:

Limedrinkki proseccosta

Alkoholiton mansikka-limettijuoma 
Mansikkainen prosecco-drinkki
Limedrinkki proseccosta
Campari-fizz

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s