Mansikkainen prosecco-drinkki

Mansikkainen prosecco-drinkki

Kuplivat juomat ovat suosikkejani, erityisesti  prosecco. Yleensä se maistuu sellaisenaan, mutta erilaiset prosecco-pohjaiset drinkit ovat kivan kepeitä ja kesäisiä. Tämä mansikkainen prosecco-drinkki sopii nautittavaksi ulkosalla mansikoista nauttien.

Tutustuin ensi kertaa pirskahtelevaan Jordgubbsdryckiin Mildh Press Showroomilla keväällä. Saksalaista alkuperää oleva alkoholiton kupliva mansikkajuoma on  Ruotsissa varsin suosittu. Kuohuvan juoman maku tulee mansikoista, eikä siihen ole lisätty aromeja. Meillä juomaa myy ainakin Alko kausituotteena.

Mildhillä sitä tarjottiin Aperolin kanssa ja nyt päätin kokeilla miten se toimii proseccon ja limen seurassa. Ja toimihan se. Juomasta tuli raikas, mutta samalla hieman makean mansikkainen. Täydellinen juoma mansikkakakun kaveriksi.

mansikkainen prosecco-drinkki

Mansikkainen prosecco-drinkki

1 annos

4 cl Jordgubbsdryckiä
puolikkaan limetin mehu
12 cl  proseccoa
1 mansikka
sitruunamelissaa
1 limetinviipale

Pese limetit huolella. Purista puolikkaasta limetistä mehu ja leikkaa kaunis viipale toisesta puolikkaasta. Kaada lasin pohjalle Jordgubbsdryckiä ja limetin mehu. Lisää sitruunamelissan lehtiä ja limetinviipale. Kaada päälle prosecco. Cin cin!

Saatat pitää myös näistä juomista:

Limedrinkki proseccosta
Rossini-cocktail
Campari-fizz 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s