Goodio Café viimeistelee Kanavarannan keitaan

Goodio Cafe

Sydän sykähtelee riemusta, kun astelen pitkin Katajanokan Kanavarantaa. Millainen keidas siitä onkaan yllättäen tullut! Viimeisimpänä tulokkaana trendiravintoloiden tiheikköön ilmaantui juuri Goodio Café, joka täydentää mukavasti rannan herkkutarjontaa.

Helsingin Kauppatorin kupeessa, mutta Katajanokan puolella, sijaitsee Kanavaranta. Kanavarannan makasiinien rivistö rakennettiin vuosina 1880 – 1906 kaupungin vanhimman satama-alueen yhteyteen varasto- ja tehdasrakennuksiksi. Onneksi nuo kauniit punatiiliset makasiinit ovat säilyneet ja puhjenneet loistoonsa ravintoloina ja kahviloina. Kanavarantaan ohjaisin ensimmäiseksi Helsinkiin tulevan turistin, niin huikean tunnelmallinen kokonaisuus se on.

Kahvi onkin ollut Katajanokan ominaistuoksu jo vuosikymmenten ajan. Satamakadun tienoilla oli aikoinaan kolme kahvinpaahtimoa: Pauligin, Keskon ja Oka-kahvi Oy:n. Nyt kahvista voi nautiskella pitkin Kanavarantaa sen ravintoloissa ja kahviloissa.

Goodio Café tarjoaa hyvää tekeviä herkkuja

Mainioista raaka-suklaistaan tunnettu kotimainen Goodio juhli uutukaisen kahvilansa avajaisia viime viikolla Kanavaranta 7:ssä.

Goodio Cafen keksit

Goodion kookosmaitopohjaisia jäätelöitä

Goodio Café tarjoaa omassa tehtaassa valmistettuja kookosmaitopohjaisia jäätelöitä, terveellisiä ja herkullisia smoothieita, acai bowleja, huikean listan raaka-kakkuja ja keksejä sekä kahvia, teetä ja muita juomia. Avajaispäivänä kahvilan maut olivat kohdallaan. Kookoksella säväytetyt sulkaa-ja sitruunajäätelöt nousivat suosikeikseni raikkaiden ja aitojen makujen myötä.

Goodio Cate

Goodio Cafén sisustus on tyylikkään rento ja houkutteleva. Ulkona on useampi pöytä, jossa voi nauttia kahvilan antimista.

Brunssikierros Kanavaranta 7:ssä

Jos haluat viettää huikean lauantai-brunssin Kanavaranta 7:ssä: aloita smoothiella Goodio Caféssa, jatka Egg-ravintolaan munakkaalle ja viimeistele herkuttelu Johan & Nyströmin kahvista ja suussa sulavasta manteli-croissantista nauttien. Jos sen jälkeen edelleen hiukoo, löytyy Kanavarannasta vielä ravintola Shelter, Nokka ja Sipuli. Ei lainkaan huono ravintolatiheikkö.

Helteisiä elokuun viikonloppuja toivottaen,

Leena

Lue myös: Il Birrificio yllätti pasta-annoksellaan

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s